Slapeloosheid. Hoe perfect slapen in 7 stappen voor een goede nachtrust.
slaapweetjes.be - Perfect slapen in 7 stappen!
Echte aanpak van je slaapprobleem 12 november 2017
mm
Raymond 2 Comments

Wil je echt eindelijk af van die slapeloze nachten, wil je er echt iets aan gaan doen, dan ben je hier op de juiste plaats. Al meer dan duizend personen zijn reeds geholpen met deze 7 stappen methode!

Ja, ik wil eindelijk opnieuw een perfecte nachtrust!

Perfect slapen in 7 stappen. Niet om te ontdekken dat je een slaapprobleem hebt, dat weet je ondertussen wel, maar om alles te weten te komen hoe ook jij nu eindelijk kan genieten van een perfecte nachtrust.

Perfect slapen in 7 stappen

Slapende vrouwJe bent niet op deze pagina gekomen om te ontdekken of jij slaapproblemen hebt. Waarschijnlijk ben jij al tot deze ontdekking gekomen. Mensen met serieuze slaapproblemen kunnen er namelijk onmogelijk omheen. Iedere dag ben je er mee bezig. Je verlangt naar een goede nacht en een lange slaap. Maar je weet niet wat je moet doen om weer een goede nacht te kunnen hebben.

Deze pagina is voor iedereen die zich kan vinden in het profiel van een vermoeide man of vrouw waar goede nachtrust al lange tijd niet meer is voorgekomen. Voor deze groep hebben wij een methode gevonden waarvan wij geloven dat het voor velen de slaapproblemen kan verminderen of zelfs oplossen.

Let op: deze methode heeft logischerwijs niet op iedereen hetzelfde effect. Wij raden onze bezoekers dan ook aan om deze methode te zien als een kans, en niet als de oplossing die gegarandeerd jouw slaapproblemen verhelpt.

Voor wie is deze methode het best geschikt?

Alhoewel je het niet zou denken, bestaan er tientallen soorten slaapproblemen. En voor iedere soort, zijn er nog meer mogelijke oorzaken. Een echte slaapexpert begint daarom altijd met het verkennen van de grote veroorzaker. Pas dan kan er worden gekeken naar potentiële oplossingen om deze problemen aan te pakken.

Deze methode pakt op een unieke manier deze problemen aan. Het is op maat is gemaakt voor mensen die zich kunnen vinden in de volgende kenmerken van slaapproblemen:

– Als je naar je naaste omgeving kijkt, zie je dat niemand zo vaak moe is als jij dat bent. Neem bijvoorbeeld een gemiddelde nacht. Jij wordt  meerdere keren wakker en je merkt dat je sterk vermoeid bent. Anderen slapen de hele nacht door en worden fris wakker.

– Een leven vol met energie. Dat is waar je al jaren van droomt. Je wilt weer op volle kracht een dag kunnen beginnen maar je hebt geen idee hoe dit zou voelen. Waar is de tijd gebleven dat je veel energie had?

– De dag van morgen is een dag waar je maar weinig zin in hebt. Je weet namelijk dat je deze dag vermoeid zal beginnen. De aanstaande nacht zal weer een echte kwelling worden. Slapen, wat voor sommige mensen hun favoriete bezigheid is, is voor jou het laatste waar je gelukkig van wordt.

– Mogelijk maak je er al gebruik van of wil je dit voorkomen: slaappillen of andere supplementen. Dure middelen die je vaak nog slechter laten  voelen. Het lijkt soms alsof er geen andere weg is dan deze middelen.

– Je hebt al tal van methodes geprobeerd, bent op consult bij experts geweest en je komt er gewoon niet uit. Wat blijft er dan nog over?

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan is deze pagina speciaal voor jou gemaakt. De methode die wij verderop bespreken is gericht op mensen met langdurige slaapproblemen. Het lijkt misschien alsof er geen oplossing voor jou is. Echter is die oplossing er wel.

Wat is er anders aan deze methode?

Je hebt ondertussen gemerkt wat de invloed van weinig slaap op jouw lichaam en humeur is. Meestal zal je minder actief worden en sociaal contact verminderen. Voor een mens zijn dit twee factoren die bijdragen aan ons geluk. Je wordt dus op de lange termijn minder gelukkig omdat je minder slaapt.

Want uiteindelijk zijn het niet de lichamelijke problemen die de grootste invloed op jou zullen uitoefenen. De invloed van weinig slaap op jouw sociale leven en de omgang met anderen is enorm. Jouw leven komt op ieder vlak onder druk te zijn. Dat simpelweg omdat je te weinig rust krijgt. En dit zorgt voor stress en extra ontvlambaarheid.

En zoals jij ondertussen weet stopt het daar niet. Jouw concentratie zal ongetwijfeld minder goed zijn dan toen je nog geen problemen met slapen had. Goede nachtrust is cruciaal voor een goede concentratie. Je kunt kortom niet presteren zonder voldoende slaap te krijgen.

Om nog maar eens aan te geven hoe belangrijk goede nachtrust is, geef ik je het voorbeeld van Martine. Zij volgde de methode waar we straks dieper op ingaan.

Doordat Martine iedere dag naar eigen zeggen doodmoe was, kon ze haar werk als office manager niet meer goed uitvoeren. Ze vergat van alles en kon soms hard reageren op advies van anderen. Toen haar leidinggevende vroeg hoe het met haar ging, barstte ze in tranen uit. Alle stress van de vermoeidheid kwam eruit. Ze vertelde eerlijk aan de leidinggevende wat de oorzaak van haar gedrag was en hij begreep Martine volkomen. Hij adviseerde haar om op zoek te gaan naar methodes om van haar slaapproblemen af te komen. Middels de Perfect Slapen methode, vond zij de oplossing tot haar grootste probleem. Sindsdien adviseert zij aan anderen met hetzelfde probleem van deze methode gebruik te maken.

 Maar wat is de Perfect Slapen in 7 Stappen methode precies?

 

Slapende jonge vrouw

Wat moet jij over deze methode weten?

Dit is waarom wij de Perfect Slapen in 7 Stappen methode aanraden

Voor velen zijn de traditionele methodes op van slaapproblemen af te komen al allemaal uitgeprobeerd. Meer sporten of anders eten, stress op extreme wijze vermijden of juist apart van je partner slapen. Het zijn wat voorbeelden van tips die in andere methodes gebruikt worden. In sommige gevallen kunnen deze tips zeker werken. Vooral in het geval van een snurkende partner. Alleen vaak is er meer nodig om uit deze situatie te komen.

Het mentale plaatje wordt bij veel aanpakken overgeslagen. Dit is namelijk een aanzienlijk complexere factor dan simpele slaapproblemen, zoals een pijnlijke rug of snurkende bedpartner. Bij Perfect Slapen in 7 Stappen echter niet.

Daar worden de complexe mentale problemen met beide handen aangepakt. Als eerst wordt namelijk afgerekend met de angst, spanning en gedachten die door je hoofd suizen als je wilt slapen. Dit zorgt voor een eindeloze blokkade vlak voor jouw nachtrust.

Hormonen en slapen? Wat heeft dat met elkaar te maken?

Wat veel mensen niet weten, is dat jouw hormonen grote invloed hebben op het goed jij slaapt. Als jouw hormoonbalans niet op orde is hoef je ook niet te verwachten dat je goede nachtrust krijgt. En dit is waar veel methodes blijven haken.

Er wordt in de Perfect Slapen in 7 Stappen methode juist wel rekening gehouden met jouw hormoonbalans. Je krijgt concrete tips om jouw hormonen weer op gelijke hoogte te krijgen. Dit gebeurt onder andere door tips omtrent voeding en beweging.

Daar komt nog eens bij dat jouw biologische klok helemaal in de war is door het slaapgebrek. De vele uren dat je wakker ligt hebben ervoor gezorgd dat jouw lichaam niet weet wanneer het moet rusten, en wanneer het actief moet zijn.

Hierdoor kan jouw lichaam bepalen dat je niet in slaap kan komen terwijl het toch echt ‘bedtijd’ is. Dit proces moet worden teruggedraaid alsof je de klok aan de muur aanpast voor wintertijd. slapende man

Dus, wat moet ik doen?

Wil jij er alles aan gaan doen om van jouw slaapproblemen af te komen? Dan is de Perfect Slapen in 7 Stappen methode absoluut onmisbaar. Je kunt niet anders dan dat je vooruitgang boekt met deze methode, al is het een paar uur per nacht extra.

Volg de methode nauwkeurig en vergeet niet met enige regelmaat updates van het programma te verwerken. Het programma wordt namelijk steeds verder uitgebreid zodat het volgers nog beter kan voorzien van concreet advies op het gebied van slapen.

 

Wil je echt eindelijk af van die slapeloze nachten, wil je er echt iets aan gaan doen, dan ben je hier op de juiste plaats. Al meer dan duizend personen zijn reeds geholpen met deze 7 stappen methode!

Ja, ik wil eindelijk opnieuw een perfecte nachtrust!

2 reacties op “Van Slapeloosheid naar Perfect slapen in 7 stappen

 1. Door Heidi Troch

  Ik slaap al jageb maar uur per nacht vaak 72 uren niet doodmoe kapot en niet ik slaap geraken ik gebruik lorazepam ( temasta) seroquel 100 mg niks helpt. Het ergste is ik overdag soms dagen in bed moet liggen omdat ik zelfs niet meer kan stappen en na 3 nachten wakker soms stemmen horen spinnen zien. huisdokter zegt dit soort hallucinaties zijn. ik schaam mij daar enorm voor en heb nu een angststoornis ontwikkeld voor slapen. altijd bang ik niet kan slapen. zelfs moeten stoppen met werken

  1. mm
   Door Raymond

   Jammer te horen. Misschien toch eens de 7-stappen methode proberen. Zoals je reeds kon lezen is de harmonie en de hormonenbalans ook een belangrijke factor om aan te werken. Je gaat misschien niet meteen 8 uur per nacht slapen, maar enkele uren ga je zeker winnen. Daar twijfel ik niet aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *